TEIPPIPIDENNYKSET

VIDA HAIR TEIPPIPIDENNYS

on ensiluokkainen VIDA HAIRin huippulaadukkaista hiuksista valmistettu teippipidennys. Hiusten alkuperämaa on Intia. Intialainen hius on huomattavasti pehmeämpää kuin usein käytetty kiinalainen hius ja näin ollen paras vaihtoehto Pohjoismaalaisen naisen hiuspidennykseen.

Vida Hair hankkii vaaleaksi prosessoitavat hiukset Intian rannikkoseuduilta, ja tummat sävyt vuoristoalueilta, koska rannikkoseudun hiukset vaalenevat hiuksen alkuperäisen rakenteen muuttumatta yhtiön kehittämällä erityisellä vaalennusmenetelmällä.

Vida Hair pidennyshiuksia ei myöskään pinnoiteta kemikaaleilla. Näin voimme olla varmoja tarjoavamme sinulle luonnollisimman mahdollisen hiuksen pidennykseesi.

Vida Hair teippipidennys sopii niille jotka haluavat kaikista laadukkaimman teippipidennyksen itselleen.

Pidennykset ovat Italiassa käsin valmistettuja.

 

TEIPPIPIDENNYSTEN HOITO

Päivittäisen hoidon lisäksi teippipidennyksiä on huollettava säännöllisesti kampaamokäynnin yhteydessä. Huollolla tarkoitetaan hiusten nostamista. Omien hiusten kasvaessa valuu pidennyshiusten kiinnityskohta alemmaksi. Kiinnityskohdan ollessa useita senttimetrejä hiustyven alapuolella ei pidennys enää sulaudu luonnollisesti omien hiusten sekaan. Sen vuoksi noin 6-8 viikon välein kampaamokäynnin yhteydessä irrotetaan pidennyshiukset ja uudelleen kiinnitetään tyveen. Samoja hiuksia voidaan uudelleen kiinnittää lukuisia kertoja kun niitä on hoidettu hyvin.


 

 

LUONNOLLISET 

TEIPPIPIDENNYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET