USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme keränneet tälle sivulle hiuspidennyksistä usein mieltä askarruttavia kysymyksiä. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä voit lähettää kysymyksesi meille yhteystiedot-sivulta tai soittaa meille puh. 09 45 645 758.

1. Kuinka kauan hiustenpidennys kestää?
2. Voiko hiuksia pestä normaalisti?
3. Voiko hiustenpidennykset päässä uida tai urheilla?
4. Vahingoittaako hiustenpidennys omia hiuksia?
5. Miten pitkien omien hiusten tulee olla, jotta voi laittaa pidennykset?
6. Kauanko hiustenpidennyksen laitto kestää?
7. Sattuuko hiustenpidennys?
8. Voinko värjätä hiuksia normaalisti pidennysten ollessa päässäni?
9. Voinko tehdä kampauksia, kun minulla on pidennys?
10. Paljonko hiustenpidennys maksaa?
11. Miten pidennyshiukset poistetaan?

1) Kuinka kauan hiustenpidennys kestää?
Eri menetelmillä kiinnitetyt pidennykset kestävät eri tavalla:

TRIMMER TECHNOLOGY menetelmällä kiinnitetyt hiukset pysyvät kiinni käytännössä ikuisesti, mutta ne on syytä poistaa 3-5 kuukauden kuluttua kiinnityksestä, koska silloin kiinnityskohta on kasvanut niin kauas tyvestä, että pidennys ei enää sulaudu kauniisti omiin hiuksiin. Tällä menetelmällä kiinnitettyjä hiuksia ei voida uudelleen kiinnittää.

SINETTIPIDENNYKSET kestävät myös 3-5 kuukautta jonka jälkeen ne on poistettava kiinnityskohdan kasvaessa kauas hiustyvestä.

TEIPPIPIDENNYKSET kestävät hyvin hoidettuina noin 9kk, parhaimmillaan jopa 18kk. Teippipidennykset on huollettava 6-8 viikon välein mikä tarkoittaa että kampaamossa pidennykset irrotetaan ja kiinnitetään uudelleen uusilla teipeillä hiustyveen. Hiukset kuitenkin kuivuvat käytössä, joten samojen hiusten pitkäaikainen käyttö edellyttää huolellista huolenpitoa.

2) Voiko hiuksia pestä normaalisti?
Hiustenpidennyksiä pestään aivan normaalisti niille tarkoitetuilla shampoilla. Tärkeää on reilu huuhelu runsaalla vedellä.

3) Voiko hiustenpidennykset päässä uida tai urheilla?
Kun pidennykset on laitettu, ne ovat kuin omia hiuksiasi. Ne eivät estä mitään normaalielämän aktiviteetteja. Tärkeää on sitoa pitkät hiukset esimerkiksi letille uinnin tai urheilun ajaksi.

4) Vahingoittaako hiustenpidennys omia hiuksia?
Ammattilaisen laittama pidennys ei vahingoita omia hiuksia, kunhan niitä hoitaa oikein. Aina tulee kuitenkin muistaa, että pidennys on keinotekoinen ja väärin käytettynä se saattaa aiheuttaa omien hiusten katkeamista.

TRIMMER TECHNOLOGY menetelmä on hellävaraisin pidennysmenetelmä. Siinä omaan hiukseen ei kohdistu lämpöä eikä kemikaaleja. Pidennysten kiinnitys tapahtuu nestemäisellä keratiinilla. Tässä menetelmässä myös tarvittavan keratiinin määrä on 80% pienempi kuin keratiinisinetti pidennyksissä. Kun omiin hiuksiin kohdistetaan vähemmän painoa, säilyvät omat hiukset paremmassa kunnossa.

5) Miten pitkien omien hiusten tulee olla, jotta voi laittaa pidennykset?
Omien hiusten tulee olla vähintään 10cm mittaisia, jotta pidennyshiukset sulautuvat luonnollisesti omiin hiuksiin. Jos olet epävarma pidennyksen sopivuudesta sinulle, voit kysyä kampaajasi mielipidettä. Erittäin hentoihin hiuksiin suosittelemme ainoastaan TRIMMER TECHNOLOGY pidennystä koska ainoastaan tällä menetelmällä on mahdollista kiinnittää hyvin pieniä osioita, jolloin ne sulautuvat täydellisesti hentoihin hiuksiin.

6) Kauanko hiustenpidennyksen laitto kestää?
Teippipidennyksen laitto vie ammattikampaajalta n. 1-2 tuntia riippuen laitettavan hiusten määrästä. Jos hiukset tarvitsevat värjäystä tms käsittelyä ennen pidennyksen laittoa, on hyvä varata aikaa enemmän.

TRIMMER TECHNOLOGY ja KERATIINISINETTI pidennysten laitto kestää 2-4 tuntia riippuen laitettavien hiusten määrästä, ja osioiden koosta.

7) Sattuuko hiustenpidennys?
Oikein asennettuna pidennys ei tunnu lainkaan. Joissain tapauksissa ensimmäisen päivän ajan saattaa olla tunne että on jotain päässä, sillä pidennyshiukset toki painavat hieman. Tämä tunne menee ohi hyvin nopeasti

8) Voinko värjätä hiuksia normaalisti pidennysten ollessa päässäni?
Hiuksia voidaan sävyttää, ja omaa tyvikasvua voi värjätä, mutta ehdottomasti suosittelemme ammattilaisen tekevän tämän.

9) Voinko tehdä kampauksia, kun minulla on pidennys?
Kaikenlaisten kampausten teko on mahdollista pidennysten kanssa. Kampaukset ja esimekiksi kiharat pysyvät entistä paremmin kun pidennyshius tukee omia hiuksia.

10) Paljonko hiustenpidennys maksaa?
Teippipidennyksillä tehty hiusten tuuhennos maksaa noin 220 € ja hiusten täyspidennys noin 440 €.

TRIMMER TECHNOLOGY -menetelmällä hiusten tuuhennos maksaa 150-300 € ja täyspidennys 300-600€.

KERATIINISINETEILLÄ tuuhennos maksaa suunnilleen saman verran kuin Trimmer Technology menetelmällä.

Hintaan vaikuttaa kuinka paljon pidennyshiuksia tarvitsee laittaa. Hiusten tarve on yksilöllinen omien hiusten paksuuden ja toivotun lopputuloksen mukaan. Kampaajasi osaa antaa sinulle tarkan hinnan konsultaatiossa.

11) Miten pidennyshiukset poistetaan?
Pidennykset poistetaan erityisellä hellävaraisella pidennysten poistoaineella. Aine irrottaa pidennykset omasta hiuksesta täysin turvallisesti ja kivuttomasti.


LUONNOLLISET 

TEIPPIPIDENNYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET